Op naar meer fijne concerten

U kunt ons weer horen in maart 2024. We treden dan 2 keer op samen met het Filharmonisch Orkest uit ‘s-Hertogenbosch en twee andere koren: het Trierer Konzertchor (Trier is een zusterstad van Den Bosch) en het Toonkunstkoor Nijmegen.
U kunt hier kaarten bestellen.
Het eerste concert is op zaterdag 23 maart om 20:00 uur in het Jheronimus Bosch Art Center in ‘s-Hertogenbosch.

Het tweede is op zondag 24 maart om 15:00 uur in de Groenestraatkerk in Nijmegen.
Op het programma staan onder andere het Schicksalslied van Brahms, Cantique de Jean Racine en Les Djinns van Faur├ę.

Op zondag 12 mei (moederdag) zingen we om 16:00 uur een Mariavesper in de Sint-Jan begeleid door organist Dennis Vallenduuk.

We gaan vervolgens op 15 en 22 december een kerstconcert uitvoeren met het koor Noorderklanken uit Achel (B) o.l.v. Wilko Brouwers en mogelijk nog een derde koor. De uitvoering in den Bosch is op zondagmiddag 15 december in de Grote Kerk. Op zondagmiddag 22 december is een volgende uitvoering in Boseind in Pelt (B).